WONEN IN

PALENSTEIN

Zoetermeer

De groene en rustige wijk Palenstein ligt op een steenworp afstand van Stadshart Zoetermeer. In het winkelcentrum zijn 150 winkels te vinden met een zeer divers aanbod. Er zijn ook ongeveer 60 horecagelegenheden waar u terecht kunt voor ontbijt, lunch, borrel of een heerlijk diner. Op het Cadenzaplein en Stadhuisplein liggen de gezellige terrasjes. Dat zijn mooie centrale ontmoetingsplaatsen en fijne plekken voor een borrel. Heeft u zin om daarna nog even een filmpje te pakken dan is het maar een klein stukje lopen naar bioscoop Kinepolis. Stadstheater Zoetermeer heeft overigens een geweldig aanbod aan voorstellingen die de zintuigen prikkelen. Jaarlijks programmeren zij alle disciplines van podiumkunst. Er is voor ieder wat wils, u heeft er gegarandeerd een leuke avond.

Voor uw dagelijkse boodschappen hoeft u niet ver te lopen. Op slechts 350 meter afstand vindt u een grote supermarkt en een uitstekende bakker die 7 dagen per week geopend is . Bovendien wordt in Stadskwartier Palenstein momenteel gebouwd aan een nieuw winkelcentrum dat het hart van deze wijk gaat vormen. Verder is het de bedoeling dat de wijk in 2040 geheel aardgasvrij is, door middel van renovatieprojecten wordt daar momenteel hard aan gewerkt.

Langs de Dobbe, aan het Marseillepad, is er iedere zaterdag een warenmarkt. De Dobbeplas is van oudsher al een centrale plek in Zoetermeer. De gemeente wil het gebied rondom de plas nu verder omvormen naar een centraal park waar mensen elkaar ontmoeten en waar steeds iets te beleven valt. 

Golfclub
Westerpark

De Dorpsstraat

Stadshart Zoetermeer,

Zoetermeer is een fantastische uitvalsbasis voor sportieve- en culturele uitstapjes, winkelplezier en recreatie. De Zoetermeerse Plas ligt zelfs op nog geen 3 km afstand van de Du Meelaan. Lekker ontspannen een baantje lopen? In de omgeving zijn verschillende golfbanen te vinden, zoals Burggolf Zoetermeer en Golfbaan Bentwoud. Beide 18-holes golfaccommodaties beschikken over oefenfaciliteiten als een driving range, putting- en chipping greens, zodat u uw techniek kunt bijschaven. 

Al bij je eerste bezoek voel je je thuis in de Dorpsstraat. De sfeer is aangenaam en je wordt met warmte en aandacht ontvangen. Je doet er je makkelijke boodschappen in de supermarkten en kunt voor advies én de betere aankopen terecht bij de (vers)speciaalzaken. In de Dorpsstraat gaat het om vertrouwdheid, kwaliteit en eigenheid.

In het moderne winkelcentrum Stadshart hebben we veel leuke straten voor een uitgebreide shopsessie en elke straat heeft weer zijn eigen winkels en charme. Van overdekte passages tot lange winkelstraten met bekende ketens en gezellige uitgaansgelegenheden.

Centraal gelegen

Residence Du Govert heeft een uitstekende ligging! Via de uitvalswegen Van Aalstweg en de Australiëweg neemt u de Oostweg en sluit u binnen 6 minuten aan op de A12 richting Den Haag of Utrecht.

Het openbaar vervoer in Zoetermeer is goed geregeld. Er rijden twee tramlijnen (route 3 en 4) die bekend staan als RandstadRail. Beide lijnen rijden via vervoerder HTM en verbinden Zoetermeer met Leidschendam, Voorburg en Den Haag. U kunt, op 500 meter afstand van uw appartement, elke tien minuten instappen bij Tramhalte Palenstein. De blauw-witte trams van RandstadRail hebben een lage instap, zodat ze ook goed toegankelijk zijn voor mindervaliden.

Inschrijven

Heeft u interesse of heeft u een vraag? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen.

Voorkeur voor woningtype
Woningtype A1 &A1S
Woningtype A2 & A2S
Woningtype B & BS
Woningtype C
Woningtype D
Woningtype E
Woningtype F & FS

Makelaar

Van As Makelaardij
079 316 44 45
informatie@van-as.nl

HYPOTHEKER

Zwaardslootseweg 42
Zoetermeer
079 342 3240

Ontwikkeling

Project Du Meelaan B.V.

Bouw